modulair

Jaargang: 2021 Editie: 05 | oktober

INHOUD

Bas Oberndorff is een van de vormgevers die Modulair tot een mooi geheel maakt. Reflecteert ook graag op de zin van het leven! Groei. En verandering.

Koen Aerts is helemaal gelukkig! Net afgestudeerd, een nieuwe baan én een masterscriptie die mogelijk wordt uitgebracht als paper voor een internationaal congres. ‘Het zijn mooie tijden’.

Wij maken jouw leven graag iets comfortabeler en laten je aan de hand van ons onderzoek zien hoe je het beste kunt leren.

Liesette Bruinsma deed mee aan de Paralympische Spelen in Tokio. Hoe combineert zij topsport en studie? Een universitaire studie volgen is op zich namelijk al topsport.

Ook Matthijs Büchli combineert topsport met studie. Stel doelen is zijn advies! Dan kom je dr wel...

Wim Lambrechts mocht tijdens de dies natalis de OU Wetenschapsprijs in ontvangst nemen.

Sonja Aalbers onderzocht het effect van muziektherapie op depressie en ontwikkelde een programma dat depressieve klachten vermindert en emotieregulatie verbetert. Waarom deed zij dit onderzoek eigenlijk?

De eerste fysieke uitreiking mocht gelukkig na lange tijd weer plaatsvinden en hóe fijn was dat!

Of je nu net met een nieuwe baan begint of aan de horizon langzaam het pensioen ziet opdoemen. Hoe zorg je ervoor dat je regie houdt over je carrière en dat oude jeugddromen niet vervliegen? Annet de Lange, bijzonder hoogleraar Succesvol Ouder Worden op het Werk, praat erover met Nynke de Jong.

05