modulair

Rubriek: Column

Leestijd: 2 min | Tekst: Tamara Boere | Fotografie: Tamara Boere

DURVEN IS DOEN

010

Tamara Boere start in september met het schakelprogramma Management. Zij heeft er zin in. De komende maanden zal zij haar ervaringen als student met jullie delen in Modulair.

‘De eerste stap is gezet! Deze maand heb ik me ingeschreven voor het schakelprogramma Management om vervolgens door te kunnen stromen naar de opleiding Master Management (MSc) aan de Open Universiteit.

Maar ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Tamara, 32 jaar en woon samen met mijn partner (Sjors) en 2 kleine kinderen (Sofie en Sam) in Krimpen aan den IJssel. Op dit moment werk ik 32 uur per week als Finance Manager bij een investeringsmaatschappij die zich met name richt op de sectoren hotellerie, vastgoed en luchtvaart. Van origine ben ik AA-accountant. In mijn werk ben ik verantwoordelijk voor de administratieve processen op holdings-niveau en ondersteun ik de CFO bij diverse transacties. De werkzaamheden zijn veelal adhoc en heel divers en vragen om een breed kennisperspectief. Op lange termijn zie ik voor mijzelf een functie als CFO bij een (middel-)grote organisatie. Dus, zoals je ziet, genoeg redenen voor het zoeken naar een nieuwe uitdaging.

‘Studeren, werken en een gezin, het wordt beslist een uitdaging!

Mijn keuze voor de Open Universiteit was simpel: de opleiding sprak mij aan. De beschrijving van het programma en de samenstelling van de vakken, lijken mij te kunnen helpen bij het bereiken van mijn doel. Maar ik verwacht ook dat de manier van studeren (op afstand, maar wel begeleid) goed in mijn privésituatie past. Studeren, werken en een gezin, het wordt beslist een uitdaging!

Maar ondanks dat heb ik ontzettend veel zin om het nieuwe schooljaar te starten aan de opleiding. Er is altijd een reden om iets níet te doen, daarom bekijk ik het eens positief, en waar een wil is… is ook een weg! Ik ga er in elk geval voor en wil de komende tijd mijn ervaringen op deze bijzondere weg graag met jullie delen.’

Modulair juni

010