Interessante agenda-items

SYMPOSIUM Suster Bertken

18 april 2020

Europa 75 jaar vrede. En hoe nu verder?

We herdenken dit jaar het einde van de Tweede Wereldoorlog met het thema 75 jaar vrijheid. Op allerlei plaatsen wordt stilgestaan bij de gruweldaden van die verschrikkelijke oorlog. Er worden excuses aangeboden, boeken gepubliceerd, overlevenden geïnterviewd, vragen gesteld over hoe we de herinnering levend kunnen houden voor de huidige en toekomstige generaties. We vieren dit jaar dat we sinds 1945 in vrijheid hebben kunnen leven. Maar betekent dit ook dat we 75 jaar vrede hebben gehad? Tijdens dit symposium op in het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht zullen gerenommerde sprekers antwoord geven op deze en vele andere vragen. Bekijk het programma en meld je aan!


TEJOHAAS

Liefde in onderwijs…

COLOFON
Modulair is het studentenblad van de Open Universiteit en verschijnt elke twee maanden. Studenten en alumni kunnen het magazine ook lezen in mijnOU, het studentenportaal met alle voor studenten relevante informatie. 

Redactie
Astrid Bastings, Henny Schut, Dominique Ubachs (hoofdredactie)

Aan deze uitgave werkten mee Frans Bogaert, Fred Meeuwsen, Chris Peeters, Sam Rentmeester Fotografie, Jeroen Schaaphok Fotografie, Peter Strelitski Fotograaf, WhiteMoor Photography


Beeld en video uit artikel OU-35 jaar: OU-museum


Illustratie

Toon Hezemans


Ontwerp

Janine Cranshof, Vivian Rompelberg


Redactiesecretariaat
Modulair.redactie@ou.nl