Bijzondere getuigschrift-uitreiking: 68 geslaagden online gehuldigd

De eerste online getuigschrift-uitreiking vond op 15 mei jl. plaats. 68 afgestudeerden, verdeeld over 7 groepen werden gehuldigd bij het bereiken van een mijlpaal: een master titel.

Over de bijeenkomsten uitreiking getuigschrift Het behoort tot de mijlpalen in een mensenleven, het behalen van een diploma. Zeer zeker een universitaire titel, behaald aan een deeltijdopleiding, vaak gecombineerd met werk en een huishouden. Vandaar dat we er iets feestelijks van willen maken. In verband met de lockdown kon de gebruikelijke bijeenkomst voor dit keer niet fysiek plaats vinden.

Het alternatief En dus zochten we een alternatief. 68 Studenten hebben gebruik gemaakt van het aanbod om online via Bluejeans stil te staan bij hun topprestatie. Een groter aantal genodigden zag af van een online event: een feestelijke bijeenkomst op locatie doet in hun ogen meer recht aan het bereiken van de mijlpaal. En dat begrijpen we.

‘Het was een enorme, echt enorme uitdaging, spannend en soms uitputtend, en tegelijkertijd een buitengewoon leuke en leerzame ervaring! De volgende online getuigschrift-uitreiking vindt op 26 juni a.s. plaats.’

Marijke Schoonderbeek,

hoofd studiecentrum Rotterdam en Vlissingen

We zijn elke keer weer ontzettend trots op alle #OUtoppers!

Wil je alle fotoverslagen van afgelopen jaar nog een keer bekijken, check dan onze website.

Wil je foto’s nabestellen, neem dan rechtsreeks contact op met Jeroen Schaaphok Fotografie via info@jeroenschaaphok.com of T 06 40 26 08 53.