modulair

Leestijd: 2 min | Tekst: Linda Vosbeek | Fotografie: iStock

Alumniweek

22 t/m 24 maart

09

Voor en door alumni

Ben je afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen? Dan heb je een heel traject doorlopen. Jij kent als geen ander alle ins en outs van studeren naast je baan en hebt met je studie heel veel kennis opgedaan. Maar hoe gaat het nu na je studie? Je onderzoekshonger is vast nog niet gestild! Tijdens de online Alumniweek geven we onze alumni en andere experts een inkijkje in de activiteiten en onderzoeken waar we nu mee bezig zijn. Alle alumni zijn van harte welkom bij de webinars.

Thema: duurzame toekomst

Natuurlijk zijn we ons allemaal bewust van de noodzaak om duurzamer om te gaan met onze omgeving en onszelf. Maar hoe efficiënt en effectief doen we dat? En gaat het om meer dan de bescherming van de aarde? Vanzelfsprekend! Elke vorm van verspilling kan anders. Tijdens de alumniweek verrassen we je graag hoe ver duurzaamheid kan worden doorgevoerd in onze maatschappij. Onze alumni en docenten nemen je mee in hun onderzoeken en ervaringen.

Deelnemen?

Drie dagen achter elkaar kun je een webinar van je keuze bijwonen. Na aanmelden ontvang je op de dag zelf een e-mail met de deelnamelink in Teams. Je hoeft zelf verder niets te installeren, deelnemen gaat daarna vanzelf. Wil je deelnemen aan meer dan één webinar? Dat kan, behalve bij een parallelsessie, je kunt maar op één plek tegelijkertijd inloggen.

Programma

Maandag 22 maart 2021

Informatica/Informatiekunde

Webinar 'Duurzame bundeling van kennis'

Cultuurwetenschappen

Webinar 'Duurzame liefde en klimaatliteratuur'

Psychologie

Webinar 'Duurzaam zelfmanagement'

Dinsdag 23 maart 2021

Managementwetenschappen

Webinar 'Sustainability'

Rechtswetenschappen

Webinar 'Duurzame belangenafwegingen'

Woensdag 24 maart 2021

Onderwijswetenschappen

Webinar 'Duurzaam onderwijs'

Milieu-natuurwetenschappen

Webinar 'Duurzaamheid'

modulair februari

09