modulair

Jaargang: 2021 Editie: 06 | december

INHOUD

De decembermaand is een maand bij uitstek om te reflecteren. Hoofdredacteur Dominique Knols doet haar best en begint het een beetje te leren.

Acht jaar geleden schreef Jolanda Bongaerts zich in voor de master Onderwijswetenschappen. Ze wilde groeien als mens. En een nóg betere leerkracht worden. Binnenkort studeert ze af én ze denkt zelfs al voorzichtig aan promoveren!.

In februari starten we met een nieuwe master: Artificial Intelligence. Waarom is deze studie zo relevant?

Jordy Rijksen, afgestudeerd in Managementwetenschappen, had zijn zinnen gezet op het combineren van wetenschap, innovatie en het versterken van de regio. ‘Dat is heel goed gelukt met deze studie!’

De podcastserie Over Denken is niet alleen leerzaam om te beluisteren. Ook de opnames waren een aaneenschakeling van mooie, waardevolle en vooral ook leuke momenten die we graag met je delen.

Welke passies hebben onze nieuwe docenten? En wat willen zij jou leren komend jaar?

Wij blijven trots op onze OU Toppers. Telkens weer verbazen zij ons en slagen zij alsof het niets is. Van harte gefeliciteerd!

In het project Go OU denken Jana Suilen en Ilse Roemer mee over hoe de Open Universiteit duurzamer kan denken en doen. Voor beiden een mooie gelegenheid om praktijkervaring op te doen in hun wetenschapsgebied.