modulair

Leestijd: 1 min | Tekst: Ferdinand van der Wal | Fotografie: Jeroen Schaaphok Fotografie

07

Uitreiking bachelor getuigschriften op een

bijzondere locatie!

Op vrijdag 5 november 2021 vond weer een bachelor getuigschriftuitreiking plaats. De locatie voor deze feestelijke bijeenkomst was het prachtige Muntgebouw in Utrecht. Dit pand is meer dan honderd jaar oud en kent een rijke historie. Wist je dat dit gebouw in 1911 in gebruik is genomen voor het slaan van de Nederlandse guldens? Een perfecte locatie voor dit bijzondere feestje dus!

GESLAAGD

In totaal hebben 25 afgestudeerden hun bachelorgetuigschrift ontvangen. Vergezeld door hun familie en vrienden, die deze prachtige prestatie mee konden vieren. Wat een topprestatie, en extra bewonderingswaardig in deze afgelopen tijd.

We zijn elke keer weer ontzettend trots op alle #OUtoppers!

De middag vond plaats onder leiding van prof. dr. Eddo Evink van de faculteit Cultuurwetenschappen. De afgestudeerden werden persoonlijk uitgenodigd op het podium waar een korte uiteenzetting werd gegeven over de bachelorscripties, de hoogte- en dieptepunten van de studie en de eventuele vervolgplannen. En die plannen zijn er! Velen van de reeds geslaagden denken erover om verder te studeren via een masteropleiding, en sommigen zijn zelfs al gestart.

Chapeau!

Na afloop was er - zoals het hoort - nog een gezellige borrel, waarna een fantastische dag werd afgerond.

Ferdinand van der Wal Onderwijsservices, studiecentrum Rotterdam en Zwolle

‘De bachelor voelde vooral als een hobbyproject: ik deed het voor mijn eigen plezier, zonder al teveel druk. Nu wel meteen door met de master gezondheidspsychologie om binnen afzienbare tijd een carrièreswitch te kunnen maken!’

Pauline Hodzelmans-Tieleman

Wil je alle fotoverslagen van afgelopen jaar nog een keer bekijken, check dan onze website

Wil je foto’s nabestellen, neem dan rechtsreeks contact op met Jeroen Schaaphok Fotografie via info@jeroenschaaphok.com of T 06 40 26 08 53.

modulair december

07