modulair

Jaargang: 2021 | Editie: 02 | April

Verrijk je kennis

Stigma rond psychische problematiek

Voor inclusie van mensen met een psychische aandoening is steeds meer aandacht. Terecht, want stigma is een fors probleem waar veel mensen last van hebben. Er is al veel kennis opgedaan maar deze kennis blijft vaak binnen de grenzen van het vak- en werkgebied. Het symposium 'De hokjes voorbij' brengt daar verandering in.

Het symposium biedt iedereen die te maken krijgt met stigma rond psychische problematiek – ervaringsdeskundigen, hulpverleners, onderzoekers, beleidsmakers, mediaprofessionals, juristen, en wie voor zo’n beroep in opleiding is – de kans om over de grenzen van de vakgebieden heen te kijken, de nieuwste kennis op te doen en uit te wisselen.

Succesvol afgestudeerd

Iedere keer weer zijn we enorm trots op onze studenten die zomaar naast hun baan en privéleven ‘even’ afstuderen.

Zo jammer ook vinden we het dat we dit niet fysiek kunnen vieren en dat de diploma uitreikingen nog even online moeten plaatsvinden. Benieuwd naar de meest recente #OUtoppers?

Check hier wie jou voorging.

Colofon

Modulair is het online studentenmagazine van de Open Universiteit en verschijnt elke twee maanden. Studenten en alumni kunnen het magazine ook lezen in mijnOU, het studentenportaal met alle voor studenten relevante informatie.

Redactie

Dominique Knols (hoofdredactie) Astrid Bastings

Loes Toenbreker

Redactiesecretariaat

Vormgeving

Janine Cranshof

Bas Oberndorff

Aan deze uitgave werkten mee

Ingrid Beckers Emilie Hilbers Pascal Panis Lidewij Radix Han Roffelsen Peter Strelitski (coverfotografie) Marco Tramonte Wen’s Flare Fotografie Wendy van de Heuvel

modulair april

08