modulair

Rubriek: De week van...

Leestijd: 1 min | Tekst: Amy Daemen | Fotografie: Studio Mooierder en Amy Daemen

Een kijkje in het leven van Amy Daemen, studieadviseur Rechtswetenschappen en Schakelzone recht én secretaris Examenkamer bij de faculteit Rechtswetenschappen.

06

Maandag 24 januari

De start van de werkdag. Ik begin altijd met thee, het controleren van mijn Outlook en een to do lijst maken voor de dag. Het is druk vlak voor de start van een nieuw kwartiel.

Tijd om de Meet and Match bijeenkomst van 15 januari te evalueren. Daarna het voorbereiden van de online startbijeenkomst voor alle nieuwe bachelor, master en schakelstudenten aanstaande zaterdag.

Aan het begin van de dag controleren we alle binnengekomen cursus inschrijvingen op ingangseisen. Omdat de geadviseerde aanmelddeadline net is verstreken, zijn er veel inschrijvingen!

Tijd voor het beantwoorden van de mails van studenten/belangstellenden. Een groot deel van mijn dag ben ik daar mee bezig.

Het besprekingsverslag van de Examenkamer klaarmaken voor de Examencommissie. Daarna afsluiten en - in de corona tijd - verplaatsen van mijn werkplek op de logeerkamer naar de woonkamer om te koken. Bedankt voor het kijken!

Zaterdag 5 februari

Ik begin mijn zaterdag ontspannen met het kijken naar het schaatsen. De olympische spelen vind ik altijd enorm leuk!

Na maanden mag het eindelijk weer! Met mijn vriend gezellig uiteten bij de Italiaan. Je maakt mij bijna niet gelukkiger.

Zondag 6 februari

Op zondagochtend heerlijk wandelen met de hond. Een moment om tot rust te komen en de dag goed te beginnen. Ik krijg er enorm veel energie van en de hond maakt mij gelukkig.

Bakken is een van mijn grootste hobby’s! Het stormt buiten dus wat is een betere manier om de zondagmiddag te besteden dan een lekkere appeltaart te bakken. Super ontspannend!

modulair februari

06