INHOUD

01

Voorwoord

De Open Universiteit is natuurlijk dé ONLINE universiteit van Nederland en Vlaanderen, maar zo online als we de afgelopen 10 maanden zijn geweest, was wel even aanpassen.

02

Esther den Heijer

Van huis uit is Esther den Heijer (gedrags)bioloog. Apen bestuderen doet ze niet meer, maar de natuur heeft nog steeds haar volle aandacht.

03

Tinka van Vuuren

‘Gedwongen autonomie’, zo noemt Prof. Dr. Tinka van Vuuren het thuiswerken tijdens de coronapandemie. Als hoogleraar vitaliteitsmanagement geeft ze een wetenschappelijke kijk op de situatie.

04

Pieter Reijneveld

Pieter Reijneveld doet samen met professor Marjolein Caniëls onderzoek naar de veerkracht van innovatieteams binnen MKB bedrijven.

05

Bachelor uitreiking

Op vrijdag 6 november mochten wij weer een aantal kandidaten feliciteren met het behalen van hun bachelordiploma.

06

Sanne Peeters

Sanne is universitair docent bij de vakgroep Levenslooppsychologie, waarbij zij het geven van onderwijs combineert met het doen van wetenschappelijk onderzoek. Wat vindt zij het leukst om te doen?

07

Terugblik DIES 2020

Op vrijdag 11 december vond onze 36e dies natalis helemaal online plaats met als thema digitalisering. We nemen je even mee in de redes.

08

Studenten in buitenland

De Open Universiteit heeft studenten overal ter wereld. Studeren waar en wanneer je wilt, heeft dan nog meer betekenis. Hoe is het om ver weg, over tijds- en landsgrenzen heen te studeren aan een universiteit in Nederland?

09

Dag van het onderwijs

Op 10 december vond de jaarlijkse Dag van het onderwijs plaats. Wie werd verkozen tot Docent van het jaar?

010

Colofon

Modulair is het online studentenmagazine van de Open Universiteit en verschijnt elke twee maanden. Wie werkten dit keer mee?

December