modulair

Evenement: TEDx

Tekst: Miranda de Kort

07

TEDx-event

‘Now or Never’

29 juni 2022

TEDx-event

‘Now or Never’

Brightlands Campus Heerlen

Op woensdag 29 juni a.s. organiseren we een TEDx-event in Heerlen: TEDxOpenUniversiteitHeerlen. En jij kunt erbij zijn! Laat je inspireren, verrassen, ontroeren en vermaken door de TED-talks van de sprekers die het thema ‘Now or Never’ elk vanuit hun eigen invalshoek benaderen.

Nu of nooit

Voor de eerste TEDxOpenUniversiteitHeerlen hebben we gepassioneerde sprekers uit onze eigen omgeving gevraagd om in te haken op het thema ‘Now or never’. Wat is in hun vakgebied de grootste uitdaging waar zij voor staan? Waarom is juist dit onderwerp dringend? Wat zijn mogelijke oplossingen? De eerste sprekers zijn bekend: actuele informatie staat op de speciale website. Omdat TED een internationaal platform is, worden alle TED-talks in het Engels gehouden en zullen later online te zien zijn.

Universitair evenement

TEDxOpenUniversiteitHeerlen vindt plaats op woensdag 29 juni van 19.00-22.00 uur op de Brightlands Campus in Heerlen. De opnames van alle TED-talks staan na afloop op het internationale platform ted.com. Omdat dit een universitair TEDx-evenement is, mogen er maximaal 100 bezoekers worden toegelaten. Dus heb je altijd al eens een TEDx willen bijwonen? Meld je dan snel aan! De kaarten zijn gratis.

modulair april

07