modulair

Leestijd: 1 min | Tekst: Loes Toenbreker | Fotografie: Jeroen Schaaphok

Uitreikingen 1 juli

Ook in juli zijn weer welverdiende diploma’s uitgereikt aan onze #outoppers! Deze keer werden er acht diploma’s uitgereikt in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Een bijeenkomst waarin vreugde en trots terecht werden gedeeld met familie en vrienden.

05

#GESLAAGD #OUTOPPERS #TROTS #DIPLOMA

Miranda en Inge waren bij deze uitreiking aanwezig. Zij vertellen hoe de samenwerking met medestudenten hen heeft geholpen om de studie tot een prachtig eindresultaat te brengen. Deze #outoppers zijn niet te stoppen; zij zijn zelfs gestart met hun master!

Miranda van Beusekom, bachelor Psychologie

‘Studeren smaakt naar meer; ik ga verder met de master’

Op 1 juli heb ik met trots mijn bachelor diploma psychologie in ontvangst genomen. De afrondende fase die hieraan vooraf ging, vond ik zowel intensief als boeiend. Als gevolg van de COVID maatregelen vonden alle bijeenkomsten met onze begeleider en medestudenten online plaats. Ondanks deze beperkingen onderhield een deel van de groep veel contact; onze whats app groep ontplofte zo nu en dan bijna! Ik heb deze onderlinge samenwerking als heel plezierig ervaren. Het studeren aan de Open Universiteit heb ik op veel momenten als een ‘lonely job’ ervaren. Tijdens het afstuderen ontstond er mede door het groepscontact via whats app meer saamhorigheid. Hoe het nu verder gaat? Het studeren smaakt voor mij naar meer, ik ben inmiddels gestart met de master arbeids- en organisatiepsychologie.’

Inge Smit, bachelor Cultuurwetenschappen

‘Nooit gedacht dat ik zover zou komen’

‘En dan is het eindelijk zover: de bachelor scriptie Cultuurgeschiedenis. Vooraf zag ik er erg tegenop. Dankzij de goede inhoudelijke begeleiding van de docent en het sparren met een medestudent, is het laatste gedeelte van mijn studie mij enorm meegevallen. Het voordeel van de Open Universiteit is dat je grotendeels zelf je tijd indeelt. De keerzijde hiervan is dat het studieproces soms wat eenzaam voelt. Contact met medestudenten is dan niet alleen plezierig, maar ook leerzaam. Als vroeg-gepensioneerde begon ik mijn studie met het idee: ‘laat ik maar eens kijken of het lukt om een module met een voldoende af te ronden’. Nooit gedacht dat ik zover zou komen en intussen ben ik, wederom met veel enthousiasme en plezier, met mijn master gestart.’

Wil je alle fotoverslagen van de diploma-uitreikingen van afgelopen jaar nog een keer bekijken, check dan onze website

Wil je foto’s nabestellen, neem dan rechtstreeks contact op met Jeroen Schaaphok Fotografie via info@jeroenschaaphok.com of T 06 40 26 08 53.

modulair september

05