modulair

Leestijd: 1 min | Tekst: Loes Toenbreker | Fotografie: Jeroen Schaaphok en Sophie Decoene

Uitreikingen in Nederland en Vlaanderen

We mogen weer heel wat #OUtoppers feliciteren met hun diploma! Op dinsdag 24 mei vond de fysieke uitreiking aan onze Vlaamse studenten plaats in het studiecentrum in Gent. En op 3 juni ontvingen de Nederlandse geslaagden in het prachtige Congrescentrum 1931 in Den Bosch hun welverdiende diploma.

07

Diploma uitreiking Gent

Studenten en genodigden werden op beide locaties feestelijk ontvangen. In vreugde werden alle diploma’s uitgereikt. In totaal waren er maar liefst 99 geslaagden waarvan 14 met lof in Den Bosch en 51 geslaagden in Gent! Niet iedereen was in de gelegenheid om fysiek aanwezig te zijn; de trots blijft even groot.

#GESLAAGD

De meeste studenten hebben in de afgelopen corona-periode de vrijgekomen tijd benut om wat extra vaart achter hun studie te zetten. Voor anderen werd de studie juist op een lager pitje gezet. Welke weg ook is bewandeld: een fysieke diploma uitreiking blijft een magisch moment, zowel voor de student en genodigden als voor de docenten!

Wil je alle fotoverslagen van afgelopen jaar nog een keer bekijken, check dan onze website

Wil je foto’s nabestellen, neem dan rechtsreeks contact op met Jeroen Schaaphok Fotografie via info@jeroenschaaphok.com of T 06 40 26 08 53.

modulair juni

07