modulair

Jaargang: 2022 | Editie: 03 | Juni

Opening Academisch

Jaar

Het academisch jaar 2022-2023 wordt feestelijk geopend op maandag 5 september in het Mauritshuis Den Haag. Na twee coronajaren zijn we blij dat we weer ruimte kunnen bieden aan publiek. Noteer de datum alvast in je agenda, binnenkort volgt meer informatie.

dies natalis

Op vrijdag 23 september vieren we onze 38ste dies natalis. De academische zitting vindt plaats in Heerlen en start om 15.00 uur. Het belooft een bijzondere zitting te worden. Na de diesrede reiken we namelijk drie eredoctoraten uit. Ook maakt de rector magnificus de winnaar bekend van de Wetenschapsprijs. Meer informatie is binnenkort beschikbaar.

Nieuwe master Kinder- en jeugdpsychologie

Wil jij bijdragen aan goede jeugdzorg? En kinderen en jongeren met psychische problemen ondersteunen? Met deze nieuwe mastervariant ontwikkel je jezelf tot psycholoog in het werkveld van de kinder- en jeugdpsychologie.

In september kun je starten!

Colofon

Modulair is het online studentenmagazine van de Open Universiteit en verschijnt elke twee maanden. Studenten en alumni kunnen het magazine ook lezen in mijnOU, het studentenportaal met alle voor studenten relevante informatie.

Redactie

Dominique Knols (hoofdredactie) Loes Toenbreker

Redactiesecretariaat

Vormgeving

Janine Cranshof

Aan deze uitgave werkten mee

Ingrid Beckers Gino Camp Jeroen Schaaphok Peter Strelitski (coverfotografie)

Marco Tramonte (De Creatieve Maatschap) Irene van Wesel

modulair juni

09